Koroonaviiruse leviku tõttu jätame koguduse jumalateenistused ja muud üritused praegu ära.

Tere, armsad!

Lähtudes kujunenud olukorrast koroonaviiruse leviku tõttu jätame koguduse jumalateenistused ja muud üritused praegu ära. Seda ei maksa võtta vähese usu või uskmatuse märgina, vaid antud olukorras mõistliku käitumisena.

Õnneks on meil olemas rida kanaleid nii raadios, TV-s kui internetis, kust ikka tuleb kristlik sõnum, nii et vaimulikult nälga jäämise ohtu ei ole!

Mis aga peamine – õnneks on sidekanal taevaga alati lahti, seda ei saa sulgeda ükski viirus, tõbi, olukord ega asjaolu. Kasutame seda, palvetades olukorra pärast, usaldades sügavamalt Jumala hoolde nii iseendid ja oma lähedased kui ka kõik haigestunud ja kannatajad, samuti meie riigi ja rahva üldse.

Ja kuna on parajasti paastuaeg, siis laskem Jumalal end kõnetada, et Ta saaks juhtida meie tähelepanu asjadele, kus ehk vajame meeleparandust ja olukorra uuendamist. Laskem Tal end puhastada maailmalikust meelsusest ja jumalakartmatusest, kõigest, mis meie vaimulikku osadust Temaga rikub ja kahjustab. See on meile kindlasti kasulik ja ka tervislik!

Õnnistatud paastuaega! Et me jääksime ja saaksime terveks!

Aare Kimmel
EELK Rannamõisa koguduse õpetaja

Sotsiaalvõrgustik: RSS Facebook Twitter Google

close window

Teenistused & Asukoht

Iganädalane Jumalateenistus

Rannamõisa kirikus pühapäeva hommikuti: 10:30


Koguduse osadusgrupp

Rannamõisa kogudusemajas kolmapäeva õhtuti: 19:00


Kuidas kirikusse saada?

Rannamõisa kirik ja kogudusemaja asuvad Rannamõisa tee ääres umbes 2,5km kaugusel Tabasalust.

map